Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2006.11.29. 15:33 | Miguel | Szólj hozzá!

Az egész azzal kezdődött, hogy mikor ideköltöztünk, kiderült, hogy a fürdőszoba túl kicsi és túl rózsaszín ahhoz, hogy igazán lakható legyen, így két év szenvedés után elhatároztuk, hogy felújítjuk. Az csak egy dolog, hogy a felújítás három hete alatt megtanultuk értékelni a mi túl kicsi és túl pink fürdőnket, sőt, még az se olyan fájdalmas, hogy a komplett szakembergárda elmehet a kurva anyjába (ezen egészen őszintén egy kicsit se lepődtem meg, normális szakival még nem hozott össze a sors, bár a bútorasztalos már majdnem majdnem majdnem), de az, hogy mostanában szólt az alsó szomszéd, hogy egy egyre terebélyesedő vízfolt van a plafonjukon, azaz valahol ereszt a kibaszott csőrendszerünk, az azért több a soknál. Úgy tűnik, hogy a biztosító (a házé, mert ugye nekünk nincs, hogy áldom ilyenkor a bölcs előrelátásomat) állja a cehhet, vagy legalább egy részét - de akkor is. Jön egy újabb szaki... Ja, mert az a csávó, aki a vízzel kapcsolatos cuccokat berakta (szándékosan nem csúfolom meg a vízszerelő-szakmát azzal, hogy kimondom róla is, hogy az), no, az nem veszi fel a telefonját, ha hívom (Bognak egyszer felvette, de aztán le is rakta). Gyáva féreg, de van jó oldala is: ő már nem bassza el jobban.

Szóval, jön a szaki, megvizsgál, dűt-borít, jön a biztosítósember, all in, visszafalaz, remélem maradt még járólap, mert ha nem, akkor lesz egy fuvar a praktikerbe is, vagy valamelyik másikba, aminek az a mocskos mókus van a tetején, már abból is elegem van.

(Ha hozzáteszem, hogy ma már alig-alig érzem az "izom"lázat a hétvégi parkettázásból, akkor kialakul a kép arról, hogy mennyire nagyon szeretek én felújítani.)
(Na jó, azért szeretem az új fürdőszobánkat, a parkettát pedig egyenesen felvenném a kötelező dolgok közé.)

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr4119980

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ΑσφάλειαΑυτοκινήτουOnline 2017.11.10. 21:00:29

blackberry font ota download - P90x workout sheets printable workout schedule

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása