Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2007.03.07. 09:12 | Miguel | Szólj hozzá!

Tegnap újabb bankos buli, most a walhallába mentünk, mert állítólag lezárult a hitelfrontend projekt. Ezzel mi üzemeltetők nem minden pontban értünk egyet, de ha az üzlet ünnepelni akar, illetve ünnepelni akar velünk, ám legyen, rajtunk nem múlott. Volt valami fura kaja,

itt mondjuk jelezném, hogy jobbhoz vagyok szokva, semmi szarvasbélszín, szóval kapjuk össze magunkat kissé

és lehetett bowlingozni meg billiárdozni. Bowlingban magamat is meglepve alaposan elkentem Marcell meg Norbi száját, aztán sportágat váltottunk, de nekem ez a nagy pool-asztal nem fekszik, hatalmas homályokkal szórakoztattam az értő kollegákat, és még mintha a golyók is vigyorogtak volna picit...
Tíz után egy picivel hazataxiztunk, ahol hallhattuk, milyen vicces, ahogy a sofőrök licitálnak az utasokra.

1600-ért viszem... Ezernyolc!... Karcsikám, tied!

Újabb játékajánló: Test Drive Unlimited. Egyrészt hatalmas név, már c64-en is játszottam vele, szóval olyan 15 éves sorozatról beszélünk, másrészről szinte minden olyan része, amihez szerencsém volt, magával ragadt, vagyis tudnak valamit a srácok. Persze ez sem több agyatlan autózásnál, de most Hawaii szigetén agyatlan autózunk. Van egy halom "ötletes" küldetés, mint stopposok, csajoknak udvarlás, azaz időre elvinni őket valahova, de csak bizonyos kocsikba szállnak be, vagyis hiába van A6-os Audi, ha a szőke cica csak a kétüléses sportkocsikat csípi (azt még nem próbáltam, hogy ha női "karakterrel" játszunk, akkor mi van, hendszám faszikat kell hurcolászni, akik csak amcsi muscle car-okba ülnek be...?), aztán van, hogy értékes autókat kell leszállítani, lehetőleg egy karcolás nélkül, satöbbi-satöbbi. A grafika kicsit olyan, mint a GTA jelenkori részeiben: elsőre furcsa, de ahogy hozzászokik az ember, illetve ahogy elmerül a játékban, úgy felejti el a kiálló pixelek és randa textúrák okozta sokkot. Hatalmas mennyiségű autó, hatalmas bejárható terület, éééés: végre van normális belső nézet, sőtbasszus, még az ablakot is le lehet húzni (és olyankor felerősödik a motorhang). Ötletek és apró részletek, ezekkel lehet eladni manapság valamit, lásd Nintendo Wii.

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr8243860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása