Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2007.04.18. 07:34 | Miguel | Szólj hozzá!

Az nem lehet, hogy ma megkapjuk a rendezési jogot. Egyszerűen nem érdemeljük meg. Láttam élőben, hogy mit tud a magyar foci, és katasztrófa volt. Nyilván 5 év múlva már nem ezek a csávók rúgják majd a bőrt, de nehogymár úgy jussunk "ki" egy világeseményre, hogy megrendezzük azt... Illetve, ez is ilyen nem-érdemeljük-meg-dolog, mint a rendezés.
Mikor először olvastam a költségvetésekről a héten, még 50 milliárdról szólt a történet, nyilván ezt senki sem hiszi el, ötvenből egy népstadion-renoválás nem jön ki, nem hogy egy foci-eb - na, nem is kellett sokáig várni, hogy megjöjjenek tegnap este az ezermilliárdos tippek, ami már jóval böcsületesebbnek tűnik, csak ugye, ha ezt a hét elején mondják, már tüntetések lennének...
Az a bajom ezzel az egésszel, hogy egy halom pénzt olyasmire költenének el, amire csak az eb miatt lenne szükség, ide értve a stadionokat meg a szállodákat. Könyörgöm, mi a 'csának ötcsillagos hotel Győrbe? Vagy negyvenezres stadion Fehérvárra? Én voltam (jó, tíz éve) Fehérváron a stadionban, azt kábé az alapoktól kellene újragondolni, olyan fos állapotban volt. És ha megépül? Egy teljes első ligás forduló "nézőserege" beférne egy negyvenezres stadionba...
Ha úgy jelentkezünk, hogy készen vannak az utak, készen vannak a repterek (bár itt ugye megint felvetődik a kérdés, hogy mi a töknek nemzetközi repülőtér Győrbe...), megvan a plusz három híd a Dunán, meg az x száz kilométer főút, meg a minden, ami nem stadion vagy hotel, na akkor egy szavam se lenne. Oké, jól dolgoztunk, ideje egy kis pihenésnek, dobjunk ki egy valag pénzt a cirkuszra, mert 5 éve csak szopunk a por, az útlezárás, az útépítés meg a többi izé miatt, ami egy ilyen országos infrastruktúra-fejlesztéssel jár. Pihenjenek az emberek, meg jöjjön ide a külföldi, oszt' járjon csodájára, hogy lám, a csávók, akik nem is olyan régen még hátrafele nyilaztak, egész kafa úthálózatot tudnak összedobni. De nem.

Könyörgöm, nekünk még a reklámfilmünk is arról szól iszonyat izzadsággal, hogy még véletlenül se mutassunk meg egy "stadiont" se. "Jajjdeszép a főváros, ott pattog a labda a hathárom idejéből", csoda bazmeg, hogy nem csikósok fociznak, és nem járnak csárdást a pom-pom lányok.

A keservit neki.

Címkék: sport foci eb

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr9860162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása