Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2007.06.09. 11:35 | Miguel | Szólj hozzá!

A héten voltam tanfolyamon, szart se' ért, illetve egy keveset azért igen, de kollégával megfogadtuk, hogy ezentúl a kétbetűs nyomtató- és szerver- és oprencergyárhoz csak ingyért-bérmentve megyünk tanfolyni, mert inkább fizetünk oda, ahol van is valami okosság. Nem az oktató hibája volt, sőt - én aztán átérzem, milyen, mikor azt kell tanítani, ami a könyvben van, nem pedig azt, amit az életben is használhat a szegény áldozat. Sebaj, egy újabb sor az önéletrajzban.
Aztán volt az elmúlt pár napban olyan is, ami ha nem is jó, de legalább szar, sorrendben: apuék házába belecsapott egy villám, alapoan megsütve a konnektorokat, tévéket, számítógépeket, szomszéd tévéket, szomszéd számítógépeket. Egész durva képek születtek, feketére olvadt fali aljzat, váhh. Nagy mák, hogy "csak" anyagi kár lett, szülői állapotok kielégítőek, sőt, picit még nevetgéltünk is, azzal a tipikus "most komolyan, erre mennyi az esély" nevetéssel, ami azok sajátja, akik épp most hitték el, hogy márpedig történik olyan, hogy az ember házába belecsap a ménkü.

apuanyu amúgy is ilyen nulla-esély beváltó párocska, még kiskoromban volt négyesük a lottón, asszem kettő is, meg totón 13+1-es, persze kombinációban játszottak, de akkor is. Ja, meg nyertek valami kávé-vonalkód-visszaküldő játékon is, Boggal abból mentünk Tunéziába. Nekem ebből a nagy szerencséből annyi maradt, hogy a) átmentem minden vizsgán, amin igazán akartam, pedig szinte soha nem tanultam b) van egy Bogom. :)

Folytatva a sorrendet, megint ázik a fürdőszobánk, de most mákunk van: ugyan a mi falunkban is megy a cső, ami ereszt, de nem a mi hibánkból, így talán megússzuk az újabb szopást, de ami a legfontosabb, hogy nem nekünk kell utánajárni, szerelőt szerezni, anyázni vele, hogy jöjjön-menjen, talán fizetni sem kell. Örvendeztünk is keményen vala, majd' megettük Robin két kobzosát.

Éés: előkerült SeDo is. Erről egyelőre ennyi. :)

Címkék: tréfás tanyasi tények

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr5795554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása