Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2009.01.14. 23:49 | Miguel | 1 komment

Nem feltétlenül függ össze szorosan az előző posttal, de most, hogy már nem csak a helyzetkomikum szintjén jön elő, hogy esetleg gyerekünk lesz, kicsit más szemmel nézem a világot. Például fejjel lefelé, de az most mindegy.

Szóval nézem a világot, ami persze nincs jobban tele szarral, mint mondjuk 30 vagy 300 éve, csak a híradástechnika fejlődött kicsit, de a lényeg az, hogy most tényleg, csak vakon szemezgetve pár címet az index főoldaláról

Az afgán éhségsztrájkolók elhagyták a budapesti Szent István-bazilikát
Schirilla György szexuáldemokrata pártot alapítana
A sivatagban élő ausztrál őslakosokat sújtja leginkább a klímaváltozás

Ha ez van ma, akkor vajon felelős szülő leszek-e, ha hagyom, hogy ide megszülessen még valaki? A felelősségem vajon nem terjed-e ki arra, hogy még azelőtt megóvjam a gyerekemet, hogy egyáltalán megszületne? Mert - és valljuk be, ez többé már nem sci-fi - milyen mértékű hazardírozás bevonni valakit abba a szarba, ami itt tizenöt vagy harminc év múlva lesz...?

Ezt a blogot sosem azért volt, hogy a világnak kiírjam, ami időnként bennem van, hanem azért, hogy ezzel adjak negyedik lábat annak a három göcsörtös piszkafán billegő sámlinak, ami a memóriámat jelképezi, így nem magyarázkodom: én tudom, hogy szeretnék gyereket. De vajon a gyerekem elfogadja majd az indokot, hogy neki azért lett szar, mert a szülei szerették volna, hogy nekik jó legyen...?

Címkék: stream of consciousness

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr78878670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rahelg 2009.03.28. 13:17:39

hát andriskám
mindigis tudtam h van a sorsnak keze de most
kriszti ír hogy átküld papika képeket nézzem meg melyik lenne jó
közben:
mátém performancra készül és én a neten keresek
csörgősipka
írom
merhogy harlequin lenne
erre az első kép - TEVAGY punk séróba fel sem ismertelek!
de mondom gyanús ez megnézem!
hátlátom télleg
meg a papikát azon a képen amit szerintem én őrzök róla
amit mi unokák őrzünk róla
meg is írom krisztinek
el se hinnem ha nem velem
kár hogy nemtudok kojeket rajzolni
éljenek a grafománok, éljen a karfiolleves, éljen a máriai hambi, a pankráció, éljen a papi, éljen a mami, az unokák, meg a gyerekeik, éljen a következő generáció, éljen, éljen, éljen!
süti beállítások módosítása