Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

Amszterdam - Panama

2008.06.16. 19:34 | Miguel | 4 komment

The following takes place during the flight from Amsterdam to Panama City.

Kábé félutún járunk, eddig volt egy közepesen jó kaja,

azért közepesen, mert a két lehetőség közül, úgymint nyugati csirke és keleti marha, csak az egyik volt finom

bár magam sem gondoltam volna, hogy egyszer örömmel eszek meg olyasmit, amiben párolt zöldbab van - hogy a többit, amit nem ismertem fel, már ne is említsük.

Már kapisgálom, hogy mi értelme volt a Mythbusters "Képes-e vákumba szorulni a segged a repülő vécéjében" epizódjának, ugyanis eddig nem engedtem a természet hívó szavának magasabban, mint egy átlagos tízemeletes legfelső szintje. Aki esetleg nem tudná, a magaslati klotyók vákummal működnek, magyarán belemegy, aminek bele kell, aztán megnyomsz egy gombot, és huss

de szó szerint

minden eltűnik. Elsőre ijesztő élmény, nem is bírtam megállni, hogy ne nyomjam meg rögvest mégegyszer. Egy perc múltán kiderült, hogy a vákumos mennyországba kerültem - a mosdó is így működik, szóval most nem csak belehugyoztam az Atlanti-óceánba, de még a kezemet is belemostam.

Mennek itt mindenféle filmek, például Mathhew Mekkánöhível a Fools' Gold, amit speciel nem néztem, de bármikor felpillantottam a PSP-ből a monitorra, mindig csak azt láttam, hogy ugyanaz a három szereplő beszélget. Ja, az említett színésznek tényleg nevetségesen rövid a keze.

Az első osztállyal, vagyis a business classal kapcsolatban arra jutottam, hogy kevés erősebb szimbólum van a világon, mint az az első- és túristaosztályt elválasztó függöny. Persze, a túloldal mindig zöldebb, de ránézel, és mintha betonfal lenne - pedig egy sima, kék szövetlepedő. Na mindegy, valószínűleg teljesen másképp gondolkodom majd, ha legközelebb már ott utazunk.

Amúgy tiszta intercity az egész utazás, két sorral előttünk egy csecsemő, kettővel mögöttünk egy páréves bömböl időnként - szerencsére azért a gép zaja nagyrészt elnyomja.

picsába, most kezdett rá a csecsemő

A legeslegfurább az egészben az, hogy otthon este nyolc felé jár az idő, viszont itt hét ágra süt a nap - persze ez 10800 méteren nem olyan nagy csoda - szóval a lényeg, hogy tökéletesen elvesztettem az időérzékemet. Egyáltalán nem érzem magam fáradtnak, vagy úgy egyáltalán semmit abból, hogy hé, este nyolc van - remélem ez kitart majd hajnali négyig, míg odaérünk San Joséba.

Címkék: costa rica

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr47524301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Djuri 2008.06.16. 21:38:34

Ja a magaslati szarást azt én i szoktam bírni:) Bár nyilvános vécén nem szoktam szarni (annyira még sosem.. najó egy párszor kellett), de a vizelet is ugyanaz.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.06.17. 08:37:24

Milyen gépen ültél, hogy még interneted is volt? Fogadni mernék, hogy nem valamelyik hazai fapados járaton... :D

Miguel · http://miguel.blog.hu 2008.06.18. 06:58:48

HaaZee koma, csak megírtam a göpzin, nem neteztem sajnos - bár lehet, hogy a szemeteknek a bizniszklasszon volt netjük. Telefonjuk tutihétszentség, hogy volt.

Bog 2008.06.19. 20:04:27

Csak tartanánk már ott, hogy a visszaútadról olvassak...
süti beállítások módosítása