Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2441-4247

2008.06.18. 06:54 | Miguel | Szólj hozzá!

Azért van abban valami tragikus, hogy kívülről tudom a Juan Santamaria reptér csomagreklamációs telefonszámát. A másik egyébként 2441-8362. Igen, a csomagom még mindig nincs itt, pedig tegnap azt mondta a telefonban a hang, hogy ma délben, aztán délben azt, hogy fél ötkor, fél ötkor azt, hogy hétkor, hétkor pedig adtak egy telefonszámot, hogy az a központ - no, ott a világon semmit nem tudtak, még azt sem, hogy egyáltalán van valami gebasz a cuccaimmal.

Ma egyébként egész nap dolgoztam, mármint reggel nyolctól este hétig, szóval azért nem akkora főnyeremény ez az utazás, főleg nem ezzel a kis bőrönd-mizériával... Beszélgettük is a srácokkal, hogy nem veszünk olyan képeslapot, amin Costa Rica szépségei vannak, mert a környező hegyeket

amik amúgy olyan két-háromezer méter körüliek

leszámítva semmit nem látunk az egészből. Ellenben ma voltunk kajálni egy olyan helyen, ahova jellemzően a helyiek járnak, és kérem marha finomat ettem, meg disznót is, egy nagy banánlevélen szolgálták fel az egészet, volt még benne hagyma, paprika, izé meg bigyó - sajnos a kaja nevénél csak az összetevőit jegyzem meg nehezebben. Volt mellé valami szósz is, mármint paradicsom, hagyma, csili, miegymás. A hús maga fűszeres volt és grillezett, fantasztikusan ment a kukoricalisztből készült kis lapos hogyishívjákhoz, amibe a tacót csomagolják, és a végén az egészet megkoronázta a markáns izű sajttal megszórt babpürébe

de nem ám japán szar babpüré, amit a pesti szusizókban töltenek a nyúl alakú "sütikbe"

mártogatott tortilla. Mindehhez egy jeges tea, amit ott helyben készítenek, teaíze van, és jegesjéghideg.

Általában nem kávézom, viszont itt minden étkezésnél iszom egyet, mert valami egészen fantasztikus íze van. Mario, a helyi srác elmondta, hogy az igazán finom Costa Rica-i kávé 1300 és 1500 méter magasan, a hegyek oldalán terem, mert ezek a kávészemek kemények maradnak, így a pörkölőbe kerülve nem szottyadnak és égnek meg, hanem szimplán megpirulnak. Hatása nem nagyon van, mármint nem leszek kevésbé álmos, de kulináris élménynek nagyon megfelel.

Közben kiderült, hogy talán mégiscsak van bőröndöm, holnap reggel hatkor küldik ide a reptérről. Tökéletesen bizalmatlan vagyok már, de azért nem lenne rossz, ha szorítana mindenki értem meg a csomagomért. Még az is lehet, hogy keresztet vetek - végülis repülőgép-szerencsétlenség ellen bejött...

Címkék: costa rica

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr5526563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása