Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2007.03.01. 00:12 | Miguel | Szólj hozzá!

Mától tíz megabit. 20 perc alatt lejött az Ördög prada-t visel, ezzel egyértelműen bizonyítást nyert, hogy a gyorsabb internet a családom női tagjának igenis hasznára válik.

10 Megabit, olyan fura, ha valaki kérdezi, hogy na jó-jó, hogy 10 is meg mega... köhömm... izé is, de hogy az akkor hány öl per miatyánk is pontosan, na erre sosenem tudok normális választ adni, mindig csak azt látom az arcokon, hogy ááábazzeg, ez nekem tök kínai.
Pedig egyszerű. Mikor először ültem internet előtt, kábé egész Százhalombattának volt akkora sávszélessége, mint most nekem egyedül. Ennyi. Mit kell ennél jobban érteni? Ki-ba-szott gyors.

Nu, ami nem annyira gyors, viszont szintén csak értetlen arcok meg hülye kérdések körítik: Tomcsi meg Eszter szakított. Márpedig ez legalább annyira ki-ba-szottul meglepő, mint az, hogy jelenleg teljes Észak-Tunézia internetellátottsága ketyeg a gépemben. Nagyon nem tudok mit szólni hozzá, és bár három napja történt, még mindig csak olyasmik jutnak eszembe, hogy ez biztos nem is történt meg. Annyira egyértelmű volt, hogy ők, meg mi, meg Takesz, és hogy mi együtt Catanozunk majd, amíg a világ világ, no meg hogy most pocsékba ment a pénz, amit a kiegészítőre költöttünk, hogy öten is tudjunk játszani... PTerry írja mindig a könyveiben, hogy az emberi elme legcsodásabb képessége az, hogy egszerűen nem vesz tudomást az olyan dolgokról, amik bonyolultabbak, mint egy mákos kifli csücske, és nem állnak össze értelmes egésszé abban a pillanatban, ahogy megtapasztaljuk őket.
Hát basszus, jó lenne ezt most kibekkelni, mert nekem ez a mákos kifli kurvára nem áll össze. Csakhát, ugye, eszi-nem eszi, nem kap mást.

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr3941406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása