Mindig csak nevek

Igazából sosem értettem, hogy miért kell megnehezíteni a blogírás elkezdését azzal, hogy rögtön az arcodba tolják a kérdést, hogy miről fog szólni a blogod... Mégis miről? Ha tudnám, valószínűleg nem kezdeném el írni.

Friss topikok

  • FleXoft: ;-) (2012.01.10. 15:30) Buli
  • COLT: A rambok azok jók, a kettő is jó, az idő megszépíti számomra. És nekem is hasonló leveleim voltak ... (2011.09.15. 16:05)
  • gabrocki: sajnos egyet kell értenem, de a cím így kissé irónikusan hangzik. (2011.07.13. 00:19) Istenem...
  • COLT: xd (2011.01.29. 18:11)
  • sed: @Miguel: ha nem váltál volna suhogós battaivá pár hét alatt, akkor erre most azt válaszolnám, hogy... (2010.01.15. 02:39)

Címkék

ajánló (22) anyád (24) arnold (3) atom (4) balaton (4) bkv (6) bog (9) corvintető (2) dna (2) dohányzás (2) eb (1) fallout (2) fegyver (5) foci (2) gyerek (3) index (5) játék (17) jelcin (1) jézus (3) kaja (4) kaka (4) közlekedés (8) mac (1) meló (5) motoros (1) net (4) orosz (1) pc guru (4) reggel (5) sorozat (3) sport (3) stream of consciousness (10) szilveszter (1) szülinap (7) temetés (4) towel day (1) tréfás tanyasi tények (34) tv (2) virginia (1) wii (4) xbox (1) Címkefelhő

HTML

HTML

2007.02.11. 17:07 | Miguel | Szólj hozzá!

Mondják sokan manapság, hogy rossz felé halad ez a világ, és persze lehet is látni, hogy nagy a szmog (illetve azt épp nem látni), meg olvadnak a jéghegyek, satöbbi. Csütörtökön munkába menet megláttam a magam kis olvadó jéghegyét, és bár sokat nem tudok vele kezdeni, azért elmesélem.
Szóval szerintem onnan látszik, hogy a mi kis világunk kezd félrecsúszni, hogy ha látsz egy mentális betegséggel küzdő valakit a buszon, akkor nem tudod minden kétséget kizáróan eldönteni, hogy ő most tényleg beteg, nem pedig egy színész a stand-up comedyből, aki épp gyakorol. Ott ült egy amúgy nem olyan vészesen rosszarcú nő a trolin, kezében egy mai lap, vagy hasonló szemét, és olyasmiket mondott félhangosan, hogy "Kinek a barátja? Kinek a barátnője? Mennyi a pénze? Mekkor a f...asza?" Na igen, itt lett gyanús. Mostan feltűnési viszketegségünk van, elenyésző fenntartásokkal a csúnya szavakkal kapcsolatban, vagy betegek vagyunk, akik a hálószobán kívül is szeretik hallani és hallatni a szót: fasz?
Nyilván persze beteg volt, mert aztán végigvettük az első- és másodrendű genitáliákat, tettünk egy kört lakástémában, majd az újságot az orrához ijesztően közel tartó, motyogó, középkorú hölgy a borzasztó nehéz hátizsákjával

Siki mesélte a lovagokkal tartott találkozón, hogy a skizofrénok előszeretettel hordanak a nyakukban valamiféle szütyőt, amiben a kincseiket tartják. Úgy látszik, a hölgy nagyban játsza a kincsesdit

a Hősöknél leszállt.
Én meg ültem ott, és egyáltalán nem lepődtem volna meg, ha a trolit Jáksó vezeti.
Maximum azon kezdtem volna morogni, hogy "Kit érdekel, elkések a melóból, bazze."

A bejegyzés trackback címe:

https://miguel.blog.hu/api/trackback/id/tr9235739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása